Bestelprocedure

Deze pagina is onder voorbehoud. Deze pagina is onder voorbehoud. Deze pagina is onder voorbehoud. Deze pagina is onder voorbehoud.

Op de bestellingen zijn de algemene voorwaarden van de Federatie goud en zilver van toepassing.

Heeft u iets moois gevonden op de site of de folders? De horloges en sieraden zijn te bestellen vanaf waar u wilt. Hier zijn twee manieren voor, u komt langs of vult het formulier hieronder volledig in.

Daarna dient u het bedrag over te maken via telebankieren, naar het rekeningnummer NL……………..237. We sturen u voor de zekerheid ook een email met deze vraag om het bedrag over te maken. Is het bedrag binnen? Dan zullen we het artikel bestellen. Vermeld bij de omschrijving: Uw naam en artikelcode.

Zodra de betaling is binnengekomen, maken we een 1.speciale bestelbon aan die we naar u mailen. 2.PRINT en NEEM deze a.u.b. mee. (dit is namelijk uw bewijs!) Daarna bestellen we het artikel en als dat binnen is gekomen notificeren we u via telefoon en email. Vervolgens kunt u het in de winkel ophalen na vertoon van uw 3.ID-bewijs en bestelbon, dit mag op papier of telefoon zijn. De gemiddelde wachttijd is 2-4 werkdagen.De tweede manier is, de meeste gangbare, u komt langs in de winkel en kiest het sieraad of horloge dat u wilt en betaalt aan. Wij zullen de bestelling plaatsen, zodra het binnen is gekomen notificeren we u, waarna u het kunt ophalen. De gemiddelde wachttijd is 2-4 werkdagen.

Binnenkort zijn de artikelen in een webshop te bestellen.

Klik op de link voor de algemene voorwaarden van online bestellingen van FGZ. Klik hier.

139352-200